Dakbedekking plaatsen in Venlo

Dakdekker Venlo gaat bij iedere klus voor een professioneel eindresultaat. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een vakkundig resultaat. Bij ons is de klant koning. Dit houdt in dat wanneer u ons inschakelt voor bijvoorbeeld dakbedekking plaatsen, wij eerst met u overleggen wat uw wensen zijn. Bij elk project combineren wij uw wensen met onze deskundigheid om u tevreden te stellen. Wij werken met een ruim assortiment van de nieuwste soorten dakbedekking en houden daarbij rekening met een optimale afwerking, zodat uw dak een solide en duurzame kwaliteit biedt.

U kunt in de regio Venlo op ons rekenen voor alle klussen met betrekking tot het aanbrengen van dakbedekking. Ook voor het vervangen van de huidige dakbedekking kunt u een beroep op ons doen. Wij staan garant voor het beste resultaat.

Mogelijkheden dakbedekking plaatsen

Dakbedekking is er in vele soorten, maten en kleuren. Voor welke dakbedekking kiest u bij uw woning? In Venlo kunnen wij u alles vertellen over de verschillende typen dakbedekking. Afhankelijk van het type dak heeft u onder meer de volgende mogelijkheden:

Plat dak

Voor dakbedekking plat dak heeft u diverse opties. Dit type daken heeft minder last van een harde wind, maar neerslag valt wel loodrecht op het oppervlak en daarom moet de afwatering in orde zijn. Het kan per type dakbedekking verschillen hoelang deze over het algemeen meegaat:

  • Bitumen: de meest gekozen optie
  • EPDM: een type synthetisch rubber
  • Groen dak: natuurlijke isolatie

Over het algemeen gaan EPDM daken het langste mee, terwijl bitumen iets voordeliger is in aanschaf. Een groen dak kent sterke isolerende waarden, waardoor deze dakbedekking zichzelf terug zal verdienen.

Hellend dak

Met betrekking tot dakbedekking hellend dak bestaan er weer hele andere mogelijkheden. Binnen het element dakpannen zijn zelfs al diverse varianten met unieke eigenschappen. Verder kunt u ook kiezen voor dakplaten, leien, shingles en opnieuw een groen dak.

Dakbedekking plaatsen in Venlo? Wij helpen u verder!

Heeft u een nieuw huis gekocht en bent u op zoek naar een nieuwe invulling voor op het dak óf wilt u de bestaande dakbedekking vervangen? Wij zijn uw specialist voor dakbedekking plaatsen in Venlo. Maak kennis met onze mogelijkheden en neem direct contact op door te bellen naar 077 - 799 90 51 of door ons contactformulier in te vullen.