Daklekkage in Venlo?

Heeft u last van daklekkage in de regio Venlo? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw daklekkage snel verleden tijd wordt. Onze medewerkers weten als geen ander hoe vervelend daklekkage is en hoe snel de schade hierdoor erger wordt. Denk bijvoorbeeld aan vochtplekken op uw wanden en plafonds, waar nare schimmels uit voortkomen die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Kortom: hoe beter u erbij bent, hoe beter! Wij zijn daarom altijd vlug ter plaatse om uw probleem snel en vakkundig te verhelpen middels een dakreparatie. Meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op

Een daklekkage duurzaam herstellen

Als u met een lekkage aan uw dak kampt, bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring op het gebied van daklekkage en weten raad met elk probleem. Naast het herstellen van daklekkage kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van dakpannen of een bitumen dakbedekking. Wij kunnen u helpen om de juiste dakbedekking te kiezen voor een hellend of plat dak. Tevens kunnen wij een dakrenovatie uitvoeren, een dakinspectie toepassen en uw dak repareren. Wij maken geen onderscheid tussen grote projecten, kleine projecten of monumenten. U kunt in en om Venlo voor elk formaat, iedere wens en elke maat bij dakdekker Venlo terecht!

Veelvoorkomende oorzaken daklekkage

Een lekkage aan het dak komt altijd ongelegen en veroorzaakt al dan niet direct overlast. Soms gaat het ook om een zogenaamde ‘verborgen lekkage’; deze ziet u pas wanneer u een plafondplaat verwijdert of als de lekkage verderop in het huis zichtbaar wordt aan de muren. De oorzaken van een daklekkage zijn zeer divers. Hier een greep uit de mogelijke aanleidingen:

  • Gebrekkige afwatering, zowel op plat als hellend dak mogelijk
  • Ouderdom: oudere daken zijn gevoelig voor scheurtjes of lekkages
  • Achterstallig onderhoud: dakpannen die scheef liggen, aangroei algen of mos en meer
  • Stormschade of overtollige neerslag

Zoals u ziet is niet aan iedere lekkage iets te doen. Wel is het verstandig om doorlopend uw dak te controleren. Wist u dat wij dit ook voor u kunnen doen? Zo komen we graag bij u langs voor een dakinspectie. Afijn, mocht u te maken hebben met een daklekkage, dan zorgen wij ervoor dat dit snel en op een duurzame manier wordt opgelost.

Ons werk is pas gedaan als de lekkage verholpen is en uw dak weer in perfecte conditie verkeert. Wij pakken een daklekkage altijd effectief aan. Neem contact met ons op in Venlo en omgeving door te bellen naar {bono_servicenumber]