Daklekkage in Venlo

De ochtend na een regenachtige dag ziet u opeens een natte plek op de muur. Vermoedt u een daklekkage? Bel een dakdekker om vervolgschade van de daklekkage Venlo te voorkomen. Een dakdekker van RNT Dakspecialist is altijd bereikbaar en staat u graag te woord. Wij maken direct een afspraak met u om naar uw dak te komen kijken. Wilt u meer weten over daklekkages, lees dan snel verder. Direct een dakdekker nodig? Neem contact met ons op via 085 - 106 14 89. Wij helpen u graag.

Daklekkage Venlo: wat te doen?

Gelukkig is de oorzaak van het lek vaak makkelijk op te sporen en kan het dak daarna gerepareerd worden. Op die manier voorkomt u grote vervolgschade. Om schade aan uw eigendommen te voorkomen kunt u deze beter even verplaatsen. Soms sijpelt er daadwerkelijk water uit uw plafond. Maak eventueel foto’s voor uw opstalverzekering. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in Venlo

Door bij daklekkage Venlo met een voorafgestelde heldere werkwijze te werken, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten blijven garanderen. Aan de telefoon wordt het probleem met uw dak al snel duidelijk. Wij stellen u daarna een aantal vragen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er bij uw dak speelt. Voordat wij u meer kunnen vertellen over het herstel van uw dak maken wij een afspraak met u om uw dak te beoordelen.

Bij een dakinspectie bekijken wij uw dak grondig. Wij weten precies waar lekkages vaak ontstaan. Wij controleren onder andere de schoorsteen, het dakleer, de dakaansluiting en dakgoten. De controle van uw dak zal veel duidelijkheid verschaffen over wat er nodig is voor een eventuele dakreparatie. Wij geven u een gedetailleerd overzicht en overleggen met u over de kosten. Vervolgens bespreken wij met u de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Is u het daarmee eens, dan maken we een afspraak voor het repareren van de daklekkage.

Oorzaken lekkage dak

De oorzaak van een daklekkage is vaak zo gevonden. Vaak gaat het om een klein mankement dat snel gerepareerd kan worden. Is er wel grotere schade? Dan moet er een dakspecialist aan te pas komen. Temperatuurs- en luchtvochtigheidswisselingen, plantengroei en dieren laten hun sporen achter. Om een daklekkage Venlo te voorkomen kunt u beginnen met het laten uitvoeren van periodiek dakonderhoud. Hiermee worden mankementen gerepareerd, maar kunt u ook beginnende schade opmerken.

Lekkage plat dak

De twee grootste oorzaken van een lekkage plat dak zijn een slechte waterafvoer en een kapotte dakbedekking. Soms zijn bladeren in de dakgoot de boosdoeners, maar soms moet de hemelwaterafvoer zelf ook vervangen worden. De reparatie van een plat dak is niet zomaar wat en brengt bovendien risico’s met zich mee. Besteedt het uit aan een dakdekker van RNT Dakspecialist. Neem gerust contact met ons op 085 - 106 14 89.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak is vaak een verstopping in de dakgoot, een kapotte of losse dakpan en een verbinding die niet meer goed aansluit. Wij nemen zoveel mogelijk materiaal met ons mee. In sommige gevallen kunnen wij de lekkage dan direct verhelpen. Een lekkage door een verschoven dakpan lossen wij zo voor u op, maar voor het repareren van uw schoorsteen moeten we vaak even een nieuwe afspraak inplannen.

Bel gerust bij daklekkage in Venlo

Snelle service bij een daklekkage is noodzakelijk. Een dakdekker van RNT Dakspecialist staat op korte termijn voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op vertrouwde service en heldere afspraken over de reparatie van uw daklekkage in Venlo. Bel ons gerust op 085 - 106 14 89. Wij zijn altijd goed bereikbaar.