Dakinspectie in Venlo

Een dak bepalend voor onze woning en daarom is het aan te raden deze goed te onderhouden. Dat kunt u onder meer doen middels een dakinspectie. Tijdens de inspectie controleren we uw dak op alle belangrijke elementen: algehele kwaliteit, scheurtjes in de bedekking, kleine mankementen en natuurlijke beschermlaag van de dakbedekking. Door dit periodiek uit te laten voeren verkleint u de kans op een eventuele daklekkage in de toekomst en vergroot u de natuurlijke levensduur van het dak. De dakinspectie moet u daarom zien als een verstandige investering in het dak.

Waarom kiezen voor een dakinspectie

Sommige verborgen gebreken kunnen zich onzichtbaar uitbreiden. Dat is zonde, want mocht u te maken krijgen met een lekkage, dan vallen de kosten vaak hoog uit. Een dakinspectie kan dit voorkomen. Bij BMP Vastgoedonderhoud maken we gebruik van geavanceerde apparatuur om uw dak van A tot Z te controleren op alle belangrijke aspecten. Mochten er zich al problemen voordoen op het dak, dan kunnen we dit in een vroeg stadium voor u herstellen. Vooral bij oudere daken is een dakinspectie geen overbodige luxe.

Dakinspectie als periodiek onderhoud

Bij ons bent u verzekerd van optimale service. Naast dakinspectie kunt u ook bij ons terecht voor periodiek dakonderhoud. Tijdens deze vorm van dakinspectie inspecteren onze dakdekkers uw dak grondig op kleine scheurtjes en andere zaken. Indien nodig voeren we ook direct een dakreparatie uit als onderdeel van het onderhoud. Verder kijken wij ook naar uw dakgoten. Wilt u meer weten over onderhoudscontracten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt op dakdekker Venlo, BMP Vastgoedonderhoud rekenen in Venlo en wijde omgeving.