Dakinspectie in Venlo

Uw dakbedekking wordt jaar in jaar uit blootgesteld aan alle typen weersomstandigheden. Het is dan ook aan te raden om uw dak regelmatig te laten inspecteren. Met dakinspectie en dakonderhoud zorgt u ervoor dat de kans op problemen of lekkages aanzienlijk kleiner wordt. Daarnaast zorgt u ervoor dat de levensduur van uw dakwerk wordt verlengd. Zoekt u een specialist voor dakinspectie in Venlo of omgeving? Dan zit u goed bij Kolen Dakwerken.

Bij het inspecteren van daken komen wij regelmatig een klein scheurtje of een ander probleem tegen. Dit kleine scheurtje kan dan snel en vakkundig worden hersteld. Maar wanneer onze dakdekkers niet waren langs geweest zou dat scheurtje de oorzaak worden van lekkage. In veel gevallen zijn de reparatiekosten dan aanzienlijk hoger. Hoe eerder u er dus bij bent, hoe beter!

Periodiek dakonderhoud

Bij ons bent u verzekerd van optimale service. Naast dakinspectie kunt u ook bij ons terecht voor periodiek dak onderhoud. Tijdens deze vorm van dakinspectie inspecteren onze dakdekkers uw dak grondig op kleine scheurtjes en andere zaken. Verder kijken wij ook naar uw dakgoten. Wilt u meer weten over onderhoudscontracten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt op ons rekenen in de regio Venlo.