Dakrenovatie Venlo

Een dak kan heel wat hebben en dat is maar goed ook. Dagelijks beïnvloed het weertype ons dak; bij zonneschijn, maar zeker bij regen of wind. Dat kan kleine mankementen opleveren, welke over het algemeen eenvoudig te herstellen zijn. Na jaren van trouwe dienst en het overleven van extreme weersomstandigheden ontkomt u er niet aan dat kwaliteit van het dak terugloopt. Een dakrenovatie kan uitkomst bieden.

Dakrenovatie ten opzichte van vervangen

Wanneer een dak al meerdere malen problemen heeft gegeven, dan kiezen veel mensen voor vervanging. Dat is zonde, want een dakrenovatie is voordeliger en in de meeste gevallen net zo effectief. Hierbij wordt de bedekking zelf (ten dele) vervangen, terwijl het ‘skelet’ van het dak vaak nog veel langer gebruikt kan worden. Middels onze geavanceerde materialen en een optimale afwerking zorgen we ervoor dat uw dak na renovatie weer in topconditie verkeert. We kiezen echter niet zomaar voor een renovatie van het dak; eerst wordt het dak geïnspecteerd op mankementen en de algehele staat, om vervolgens te bepalen of renovatie nog kans van slagen heeft. Een dakrenovatie dient er natuurlijk toe te leiden dat het dak nog zeker 20 jaar meegaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden van dakrenovatie?

Dakrenovatie is vaak een alternatief voor een kleinschalige reparatie van het dak of een grootschalige dakreparatie. Sommige schadegevallen zijn al dermate groot geworden dat men niet meer kan spreken van simpele reparatie. Hier kiezen we er dus duidelijk voor een groter oppervlak van uw dak te vervangen, maar niet het gehele dak. Door de dakbedekking optimaal op elkaar aan te sluiten én af te werken, zorgen voor het optimale resultaat. Overigens is het bij een dakrenovatie ook interessant na te denken over dakisolatie; ook daar helpen we u graag bij!

Vraagt u zich af of het dak renoveren een optie is voor uw woning? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ook online een offerte aanvragen en informatie delen over het type dak via contactformulier of ons bellen op 085 - 106 14 89. Dakdekker Venlo, BMP Dakspecialist staat voor u klaar in de regio Venlo.