Dakisolatie laten plaatsen in Venlo?

Wilt u besparen op uw energiekosten? Denk dan eens aan het isoleren van uw dak. Als dit namelijk niet of onvoldoende gebeurd is, vliegt alle warmte letterlijk en figuurlijk via het dak uw woning uit. U zult dan harder moeten stoken om het aangenaam warm in huis te krijgen, een onnodige aanslag op uw portemonnee! De investering in goede dakisolatie wint u op korte termijn terug, u zult versteld staan van de besparing.

Woont u in de regio Venlo? Neem dan eens contact op met Kolen Dakwerken voor vrijblijvend advies omtrent de vele mogelijkheden van dakisolatie. Wij hebben jarenlange ervaring en vertellen u graag over de voor- en nadelen van de diverse methoden.

Verschillende manieren van isoleren

Uw dak isoleren kan op verschillende manieren gebeuren. Het is bijvoorbeeld zowel aan de binnen- als buitenzijde van het dak mogelijk, met diverse materialen. Iedere methode heeft voor- en nadelen en een verschillend kostenplaatje. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze vertellen onze dakdekkers u graag meer over het isoleren van platte daken en het isoleren van schuine daken. U kunt er ook voor kiezen uw dakkapel te laten isoleren, of uw zoldervloer. In en om Venlo kunt u voor al uw vragen en klussen op het gebied van dakisolatie bij ons terecht!