Stormschade in Venlo?

Hevige stormen met harde windvlagen komen meerdere keren per jaar voor. Dankzij het dak blijven onze eigendommen gelukkig droog en goed beschermd. Het dak zelf kan echter wel beschadigd raken tijdens een storm! Losgeraakte of weggewaaide dakpannen komen veelvuldig voor, en ook daklekkage door storm is een veelgehoord probleem. Woont u in Venlo of omgeving en heeft u stormschade aan uw dak? Bel ons. Als ervaren dakdekker kunnen wij de schade voor u herstellen. Zeker bij acute schadegevallen streven wij naar service binnen 48 uur, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over additionele schadegevallen.

Snel en vakkundig herstel stormschade

Zijn er dakpannen losgekomen van het dak of kampt u door de storm met een lekkage? Wij begrijpen dat het zaak is om uw dak zo snel mogelijk te herstellen. Daarom werken er bij ons uitsluitend ervaren dakdekkers, met verstand van zaken en alle benodigde kennis en kunde. Ook werken wij met het beste materiaal, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dak weer echt in perfecte staat is. Zo behoren de gevolgen van een storm snel tot het verleden en verkeert uw dak in topconditie. Bij dakreparatie staan wij garant voor een optimaal resultaat.

Verborgen gebreken na stormschade

Soms lijkt uw dak een storm te hebben doorstaan, maar ook onder het oppervlak kunnen zich gebreken voor hebben gedaan. Deze zogenaamde ‘onzichtbare gebreken’ sporen wij met onze geavanceerde mogelijkheden voor u op middels een dakinspectie. Zo verzekeren we dat alle onderdelen van uw dak zoals gewenst functioneren. Twijfelt u over stormschade, ziet u vochtplekken ontstaan of lijken dakpannen los te zitten? Dan kunt u ons ook altijd inschakelen voor een inspectie.

Stormschade oplossen in Venlo

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons hoogwaardige herstel bij stormschade? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor spoedgevallen, zoals stormschade, kunt u dakdekker Venlo 24/7 bereiken op het telefoonnummer 046 - 206 41 02. Zo bent u in Venlo en omstreken verzekerd van een vlugge oplossing van de overlast!