Uw dakgoten specialist in Venlo

Een goede afwatering is een onmisbaar onderdeel van iedere dakconstructie. Dakgoten spelen hierbij een belangrijke rol. Via de dakgoot wordt regenwater afgevoerd naar de regenpijp, om daarna weer te verdwijnen in de grond. Zou er geen dakgoot zijn, dan zou water en vuil op uw dakbedekking blijven liggen met verrotting en lekkage tot gevolg.

Bouwt u een nieuwe woning in Venlo of omgeving? Dan schakelt u ons niet alleen in voor het plaatsen van uw dakbedekking, maar ook voor de montage van dakgoten. Als ervaren dakdekker informeren we u graag over de geschikte goot voor uw woning, rekening houdend met de uitstraling van het pand, de eigenschappen van de materialen en uw persoonlijke smaak.

Vervangen dakgoot

De dakgoot wordt gebruikt voor het afvoeren van water en vuil vanaf het dak. Hierdoor is de kans groot dat zand, takjes en bladeren zich ophopen in de dakgoten, waardoor de regenpijp geblokkeerd raakt en het water niet meer weg kan. Om deze reden is het belangrijk om uw dakgoten regelmatig te reinigen. Ziet u hier tegen op? Neem dan contact met ons op. Zijn uw dakgoten ernstig beschadigd geraakt? Maak dan een afspraak en laat de dakgoot vervangen. In de regio Venlo staat uw allround dakdekker voor u klaar!