Dakgoten specialist in Venlo

Een goede afwatering is een onmisbaar onderdeel van iedere dakconstructie. Dakgoten spelen hierbij een cruciale rol. Via de dakgoot wordt regenwater afgevoerd naar de regenpijp, om daarna weer te verdwijnen in de grond. Zou er geen dakgoot zijn, dan zou water en vuil op uw dakbedekking blijven liggen met verrotting en lekkage tot gevolg. Dit leidt mogelijk tot lekkages en een algehele aantasting van de dakconstructie. Veel problemen rondom de goten van een huis doen zich voor op verbindingspunten, waar een kleine verzakking al kan leiden tot het ophopen van water. Merkt u dit zelf op en is het lastig om dit zelf te herstellen? Dan kunt u op ons rekenen!

Dakgoten plaatsen

Bouwt u een nieuwe woning in Venlo of omgeving? Dan schakelt u ons niet alleen in voor het dakbedekking plaatsen en dakreparatie, maar ook voor de montage van dakgoten. Als ervaren dakdekker informeren we u graag over de geschikte goot voor uw woning, rekening houdend met de uitstraling van het pand, de eigenschappen van de materialen en uw persoonlijke smaak. Doen er zich acute problemen voor rondom de dakgoten, dan helpen we u uiteraard ook!

Dakgoten vervangen

De dakgoot wordt gebruikt voor het afvoeren van water en vuil vanaf het dak. Hierdoor is de kans groot dat zand, takjes en bladeren zich ophopen in de dakgoten, waardoor de regenpijp geblokkeerd raakt en het water niet meer weg kan. Om deze reden is het belangrijk om uw dakgoten regelmatig te reinigen. Ziet u hier tegen op? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de dakgoten weer vrij worden gemaakt en water op de verwachte manier wegstroomt.

Zijn uw dakgoten ernstig beschadigd geraakt? Maak dan een afspraak met dakdekker Venlo door te bellen naar 085 - 106 14 89 en laat de dakgoot vervangen. In de regio Venlo staat uw allround dakdekker voor u klaar!